Sweerts de Landasstraat 61, 6814 DB

ARNHEM


Kenmerken Sweerts de Landasstraat 61

€ 375 per maand vanaf 15-04-2020 Kantoorruimte
0 53 m2

Omschrijving Sweerts de Landasstraat 61

KANTOORRUIMTE PER KAMER TE HUUR in een fraaie statige villa aan de Sweerts de Landasstraat 61 in Arnhem.

Gelegen nabij het Sonsbeekpark aan de rand van het centrum van Arnhem is dit een perfecte locatie voor een ondernemer die wel de uitstraling zoekt van een representatieve sfeervolle villa, maar niet veel vierkante meters. Vanuit de Sweerts de Landasstraat zijn het Centraal station Arnhem, Sonsbeekpark en het centrum van Arnhem op loopafstand te bereiken. Tevens zijn de uitvalswegen A325, A12 en A50 snel bereikbaar.

Op de Bel-etage zijn er nog 3 kamers van respectievelijk ca. 15 m², 16 m² en ca. 22 m² voor verhuur beschikbaar. De kamers worden leeg en voorzien van een nieuwe laminaat vloer opgeleverd.

Bijzonderheden:

-korte huurperiode mogelijk
-representatieve kantoor etage
-huren per kamer
-zichtlocatie
-gestoffeerd
-op korte termijn te aanvaarden
-gezamenlijke faciliteiten zoals tuin en vergaderruimte
-loopafstand van alle voorzieningen

Servicekosten:
-inclusief gas, water en elektra
-inclusief internet (glasvezel)
-inclusief schoonmaak algemene ruimtes
-inclusief 026 nummer met onbeperkt bellen binnen Europa
-inclusief gebruik tuin
-inclusief verbruik koffie en thee

Per kamer zal voor bovengenoemde leveringen en diensten een vast bedrag van € 150,-- excl. BTW per maand in rekening worden gebracht.

Huurprijs
Kamer 1 € 650,-- per maand te vermeerderen met servicekosten
Kamer 2 € 400,-- per maand te vermeerderen met servicekosten
Kamer 2 € 375,-- per maand te vermeerderen met servicekosten

Over de huurprijs wordt geen BTW in rekening gebracht.

Sweerts de Landasstraat 61, 6814 DB

ARNHEM


Kenmerken Sweerts de Landasstraat 61

€ 375 per maand vanaf 22-06-2021 Kantoorruimte
0 50 m2

Omschrijving Sweerts de Landasstraat 61

Trainingsruimte, coachruimte of spreekkamer huren?

Gemakkelijk bij Treffend Flex. Onze spreek en coach kamers in Arnhem kunnen gebruikt worden als praktijkruimte, coachruimte of gewoon als luxe werkplek om te flexwerken. Een fijne, ruime, rustige ruimte aan de rand van de bruisende binnenstad van Arnhem. De ruimte is gelegen in monumentaal pand aan de Sweerts de Landasstraat 61, in de Burgemeesterswijk vlakbij het centrum, het station en het Sonsbeekpark.

Een fijne, rustige en inspirerende plek om zelfstandig te werken en klanten te ontvangen. Gebruik van koffie en thee, kopieer en print faciliteiten, interactief scherm, internet en flip- over zijn inbegrepen.

Verder verhuren we onze trainingsruimte voor een training, workshop, presentatie, creatieve sessie of een vergadering. Ook de trainingsruimte is voorzien van alle benodigde materialen, zoals een flip- over, een whiteboard, een interactief scherm en Wifi. De ruimte is geschikt voor groepen tot maximaal twintig personen. Dit is een unieke locatie met een professionele en
representatieve uitstraling gelegen nabij het park Sonsbeek. De perfecte locatie voor de ondernemer die wel de uitstraling van een representatieve kantoor villa zoekt, maar niet de vierkante meters.

Mogelijkheden Treffend Flex...

Het virtueel Kantoor, een vast adres maar geen vaste huur van kantoor ruimte! Voor (startende) ondernemers die nog geen kantoorruimte (willen) huren, maar wel van een aantal diensten gebruik willen maken is er bij Treffend Flex de mogelijkheid om zich voor een vaste vergoeding op professionele wijze te presenteren. Het Virtueel kantoor geeft u het voordeel van een vast adres, met de mogelijkheid tot inschrijving bij de KVK. Voor €75,- p.m. maakt u gebruik van een adres met professionele uitstraling, daarbij kan gebruik worden gemaakt van onder andere de diensten, vergaderruimte, coachkamers of trainingsruimte van Treffend Flex tegen het intern tarief.

Vergaderruimte €40,-- per dagdeel of €65,-- voor een hele dag, avond tarief €50,-- per avond.

Trainingsruimte €90,-- per dagdeel of €170,-- per dag, avond tarief €100,--

Coach kamers €30,-- per dagdeel of €50,-- per dag, avond tarief €40,--

Kaart & buurt