KWB Vastgoed


Een creatieve speler, in een voor ons bekende markt.

Wij makelen in de regio “groot” Arnhem en kennen de lokale markt van binnen en van buiten. Wij zijn “insiders” als het gaat om commercieel vastgoed in deze regio. De markt goed kennen is een vereiste, evenals creatief inspelen op deze markten en de daarbij behorende grilligheden.

De tijden van het standaard invullen van een klantvraag zijn voorbij. Wij onderscheiden ons door pro-actief mee te denken en oplossingen aan te dragen die klanten verrassen. Ons netwerk bestaat onder andere uit particuliere- en institutionele beleggers, ontwikkelaars, gemeenten, mkb-ers, zakelijke dienstverleners en profit- en non-profitorganisaties en vastgoed eigenaren. Wij kunnen adviseren bij de verhuur en verkoop van commercieel vastgoed. Tevens kunnen wij zorg dragen voor de waardering van dit onroerend goed.
 

KWB is flexibel, pro-actief en accuraat in zijn werkzaamheden. Wij zijn bereikbaar per telefoon zowel mobiel als vast, email en whatsapp. Onze persoonlijke voorkeur gaat uit naar snel, direct en persoonlijk contact dus bij voorkeur per telefoon.
 

Heeft u een specifieke vraag aangaande commercieel vastgoed dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Dat kan uiteraard ook voor een vrijblijvende afspraak ter kennismaking.

Niet gevonden wat u zocht?

De markt bestaat niet alleen uit het aanbod op funda, realnext, debedrijfsmakelaar.nl of de Te Huur en Te Koop borden langs de weg. Door onze jarenlange ervaring in de regio kennen wij ook het aanbod dat niet fysiek op de markt wordt aangeboden maar waar wel interessante opties tussen kunnen zitten.

Nieuwsgierig? Laat u gegevens achter alsmede wat en waar u iets zoekt en wij nemen direct contact met u op.

Ga voor mij op zoek